Sigridkongressen 2019

Tittelen på Sigridkongressen 2019 er 'Den dyrebare tiden' og handler om de prioriteringer som mennesker gjør i sine liv. Vi har alle ulike håp, drømmer og mål i livet. Alle får sin tilmålte tid på jorden. Og har du tenkt på hva du egentlig bruker tiden din på? Det er mange faktorer som bestemmer hvordan du lever ditt liv. Dine verdier, holdninger og beslutninger former din vei gjennom livet. Noen valg er litt tilfeldige, andre er valg man blir nødt å ta og noen velger å leve ut drømmen sin til fulle. Det er viktig å sette av tid til å reflektere over det mest dyrebare vi har i livet, nemlig tiden. Folk har det alt for travelt. Folk rekker nesten ikke å leve.Tiden er dyrebar, og alle er sjef i sitt eget liv.

Om kongressen og litt praktisk informasjon 

Årets Sigridkongressen arrangeres i Kulturbadet fredag 1. februar kl 0930-1530 2019 for 13. gang. Komiteen lover dyktig konferansier, gode foredrag og kulturelt innslag. Før oppstart og i pausene blir det liv og røre i foajeen med ulike stands. Servering av enkel lunsj og kaffe og frukt. Ønsker du å leie stand, ta kontakt med komiteen, se informasjon nedenfor. For bedrifter: Har du en bedrift og ønsker å ta dine ansatte med på kongress kan du be Kulturbadet sende faktura på billetter. Du kan også leie stand, bli vår samarbeidspartner eller bidra og møte på vårt grundervorspiel kvelden før kongressen. Velkommen! 

På programmet: Komiteen har allerede tre navn klare for kongressen og er veldig glade for å presentere Samuel Massie, Grethe Friedrich og Bianca Simonsen. 

Informasjon om foredragsholderne beskrives nedenfor. 

DET KOMMER FLERE SLIPP SOM OPPDATERES HER ETTERHVERT! Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/Sigridkongressen-229995167066164/ 

Samuel Massie

Samuel Massie skal fortelle om sitt unge og innholdsrike liv. Massie er skoletaperen som erobret verden. Etter å ha falt utenfor skolesystemet, ble livet hans snudd på hodet da han begynte på folkehøgskole nordpå. Han snudde livet sitt opp ned, tok verden med storm og skrev også bok om sine opplevelser. Samuel Massie opplevde i ung alder et dramatisk forlis på en seilas med Jarle Andøy og «Berserk» da tre kamerater omkom. Massie ønsker å inspirere mennesker til å ta et oppgjør med seg selv, sette seg mål og gjennomføre dem. Når jeg klarte det, kan alle, sier han. I senere tid har Massie vært profilert i media blant annet gjennom Skal vi danse og har i det siste vært aktuell på grunn oppdagelsesreisen han har gjennomførte sammen med sin alvorlig syke bestefar. 

Grethe Friedrich
Grethe Friedrich oppdaget ved en tilfeldighet Myken, og ble så betatt at hun reiste derfra som eier av den nedlagte skolen. Grethe er skolelederen som kjøpte seg en skole. I dag eier og driver hun Myken Seng og Suppe sammen med sin familie, og hun har nå tatt et års permisjon fra sin faste jobb for å bo på Myken. Friedrich hadde alltid hatt en romantisk drøm om å bo på et fyrtårn, og da hun i 2015 skulle skrive ferdig en masteroppgave i ledelse, googlet hun "Fyr på norskekysten" og fant Myken fyr ytterst på Helgeland. Fyret var stengt for utleie akkurat da, men det ordnet seg med et hus, og på Myken fikk hun fred og ro til å fordype seg i ledelsesteorier, samtidig som havet ulte utenfor. Grethe Friedrich dro altså fra øya Myken med et skjøte i lommen. Hvordan det gikk med masteroppgaven og hva som er så magisk med Myken får publikum høre mer om på Sigridkongressen. 

Bianca Simonsen

Bianca Simonsen er en foredragsholder med mye energi, humor og driv. Hun er opptatt av at du som lytter skal sitte igjen med nye perspektiver, enkle verktøy i tillegg til ny inspirasjon og mot! Bianca ble kjent for det norske folk i 2012 da hun delte sin historie i boken Etter verdens ende- en historie om å velge livet. I boken forteller hun om da hun som 31 åring opplevde sitt livs største utfordring da mannen hun elsket tok sitt eget liv, og hun ble enke og alenemor til tvillinggutter og fosterbarn. Boken ble en bestselger. Hennes kompetanse på kommunikasjon, relasjon og mennesker i utfordrende livssituasjoner er svært etterspurt i flere sektorer. I dag jobber hun som kurs og foredragsholder i firmaet Gjør en forskjell AS, hvor også den populære podcasten Snakk Om produseres. Hun har en bachelorgrad og flere videreutdanninger blant annet i relasjonell ledelse og veiledning. Med egne erfaringer, teori og kunnskap forener hun fagstoff på en humoristisk og forståelig måte! "Som datter av en urmaker er tid noe jeg er svært opptatt av, at den ikke går men kommer. Tid er nåtidens luksus, ikke flotte bilder og hytte ved sjøen, hvem og hva vi bruker tiden vår på bestemmer rett og slett hvordan vi har det!» 

 

 

Billetter til Sigridkongressen 2019

  1. Fre 1. feb kl 08:30 Storsal Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_