Mannskapet m/venner : "...som blenkanes perle"

Morsdagskonsert med visegruppa ”Mannskapet” og venner ”… som blenkanes perle”

Etter suksessen med konserten i Kulturbadet på farsdagene i 2016 og 2017 trår vi til med en ny konsert, denne gang på morsdagen 10. februar 2019.
Konserten vil også denne gangen bli en kjærlighetserklæring til natur og folk på Helgeland. På denne konserten, med tittel ”… som blenkanes perle”, vil det bli presentert gamle kjente viser og også flere helt nye viser skrevet av Svein-Terje Olsen, ikledd nye, spennende arrangementer.
Svein-Terje var kulturprisvinner i Alstahaug kommune i 2016 og visene hans har alltid truffet en nerve hos folket her på kysten.
Besetningen blir den samme som på de to foregående konsertene:
Svein-Terje Olsen: gitar, sang, Else Lid: perkusjon, sang, Bente Sofie Maurstad: tørk, sang, Øystein Andreassen: bass, fiolin, sang, Guro Bræck: piano, trekkspill, trøorgel, sang, Frode Olsen: gitarer, sang og Trond Carlsen: trommer, perkusjon, mandolin, sang.
På konserten deltar også en helt spesiell gjest som etter utallige oppfordringer endelig har sagt ja.
Visegruppa ”Mannskapet” har vært aktive spesielt på Helgeland i snart 20 år. Vi har også deltatt på Festspillene i Nord Norge og spilt i Frankrike. På konserten stiller vi med den originale besetningen, bortsett fra Roy Johansen, som døde for noen år siden.
Velkommen på morsdagskonsert.

Billetter til Mannskapet m/venner : "...som blenkanes perle"

  1. Søn 10. feb kl 17:30 300/150 kr   Storsal Morsdagskonsert Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_