Kvinne på krigsstien

Halla erklærer krig. Mot aluminiumsindustrien. Til vanlig er hun en ydmyk kordirigent, men bak fasaden lever hun et dobbeltliv som brennende engasjert, buespennende miljøaktivist. Egenhendig iverksetter hun spektakulære aksjoner for å få bukt med monstermastene en gang for alle – Halla er beredt på å risikere alt for å beskytte de islandske viddene! KVINNE PÅ KRIGSSTIEN vakte stor begeistring da den hadde premiere i Cannes. Benedikt Erlingssons nye film er en frisk, energisk og kritikerrost oppfølger til OM HESTER OG MENN.

KVINNE PÅ KRIGSSTIEN vant Nordisk råds filmpris, fikk flere priser på Nordiske filmdager i Lübeck og er Islands Oscar-kandidat. «En smart feelgood-film som setter globale utfordringer på agendaen med humor såvel som alvor» VARIETY «Godt laget, surrealistisk fortalt fortelling om mennesket og naturen» THE HOLLYWOOD REPORTER «Selvsikker og stilig, med eksentrisk form, feiende flott natur og båret av bergtagende Halldóra Geirharðsdóttir.» THE GUARDIAN «Island har ankommet, med en oppsiktsvekkende film som er like karakteristisk, hjemlig og dynamisk som landet den kommer fra.» THE PLAYLIST «En frisk, særegen komedie» GLOBE AND MAIL «En kraftprestasjon fra Halldóra Geirharðsdóttir.» FILM FESTIVAL TODAY «En unik, umiddelbar klassisker» EXCLAIM
Skuespillere Halldóra GeirharðsdóttirDavíð Þór JónssonMagnús Trygvason Eliasen Regi Benedikt Erlingsson Premiere 25.01.2019 Begrunnelse Enkelte dramatiske scener gjør at denne filmen får 6-årsgrense.

Billetter til Kvinne på krigsstien

  1. Fre 8. mar kl 16:30 130/95 kr   Kinosal 6 ÅR Kvinnedagen Slutt 18:11 Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_