1

Harpun

Heimkommarkveld med trippelkonsert alá Hip-hop og Reggae på Kulturbadet! Afterparty med kveldens artister på Gammelkino'n. Billetter selges til bare konsert og til begge arrangement under ett.


LINEUP: 

DEKSTRA LARGE
HELGELAND 8-BIT SQUAD
KAURIN


Harpun er et nordnorsk kunstnerkollektiv med base i Trondheim. Primært sett er det snakk om musikalske samarbeid av ulik sort, der kollektivets medlemmer bidrar på hverandres utgivelser med lydproduksjon, instrumentering, cover-kunst, video eller andre bidrag. Flere av medlemmene deler studio, og har som oftest en hånd på verket når ny musikk gis ut. I stallen finner man artister/band som Dekstra Large, Dårli te Beins, Helgeland 8-bit Squad og Kaurin 

------------------------------------------------------------------------------

DEKSTRA LARGE

Dekstra Large eller Bård Erik Torrissen er tilbake nok en gang i Kulturbadet, og lover minst like god stemning som sist gang. Med et utall konserter og to plater bak seg har han lang fartstid som musiker, og det er fint lite som måler seg med å få spille på hjemmebane sammen med gode venner. Med seg har han sin trofaste dj Ludvig Rølvåg, og sammen garanterer de trøkk og høyt volum.


HELGELAND 8-BIT SQUAD


Tiny Tias og Slåbrock (Mathias Østrem og Didrik Marø) har siden 2011 produsert digital reggae/dancehall, der lyden av billige Casio-keyboards og spillmusikk fra arkademaskiner på 80-tallet møter basstung jamaicansk dancehall og dub. Siden 2011 har de produsert låter og album for grupper som Side Brok og Vågsbygd Handy og medvirket på album for internasjonale reggaeartister som Soom-T, Likkle Jordee (US) og Ponchita Peligros (Sp). I 2015 debuterte de som fullvoksne artister, med tekster på kav helgelandsk dialekt, orginale låter og et energisk liveshow har duoen spilt landet over på festivaler og klubber fra Tromsø i nord til Oslo, i tillegg til shows i London, København, Krakow og Åbo i Finland. For tiden er de aktuelle med EP'en Lavaresistent som ble sluppet i oktober 2017. 

KAURIN

Kaurin er et syvmannsband som spiller Roots Reggae på helgelandsk. med medlemmer fra den nordnorske undergrunnnen i Trondheim, drar Kaurin inspirasjon fra reggaens "gullperiode" på 1970-tallet og mikser det med originale tekster og melodier på dialekt. Bandet slipper sin debutsingel “Aldri Eid Atari” den 09.mars 2018.

_
_
_