Galleri

Kulturbadet er stengt inntil videre.
Dette som følge av nasjonale retningslinjer for å hindre spredning av koronaviruset.
Følg med på kulturbadet.no og sosiale medier for informasjon.
Administrasjon kan kontaktes på telefon 75075555 eller på e-post
kulturbadet@alstahaug.kommune.no i kontortid mandag til fredag.
Vi oppfordrer alle til å følge myndighetenes råd i denne tiden.
Ta hensyn, ta forholdsregler, og ta vare på hverandre!
Håper vi ses snart!


"Autentiska bilder" med Erik Bromö

 

Autentiska bilder er en serie malerier og tegninger som er basert på tre regresjonshypnoser Erik Bromö gjennomgikk for å fremkalle minnet om en ulykke i ettårsalderen, der han nesten druknet. Hensikten var å finne ut hvordan en ettåring tenker i et livstruende øyeblikk. Under hypnosene opplevde han fragmenter av sinnsinntrykk: lukter, smaker, farger og bilder, og det er grunn til å tro at dette var minner. Disse fragmentene ble deretter utgangspunkt for maleriene og tegningene.

Erik Bromö (1981) er født i Sverige, men bor og jobber i Oslo. Gjennom maleri, tegning, video og lyd undersøker han aspekter ved minnet i relasjon til jeget. Han ble uteksaminert med en MFA fra Kunsthøgskolen i Oslo i 2017 og har tidligere stilt ut på Galleri BOA i Oslo og deltatt i en rekke gruppeutstillinger, deriblant Høstutstillingen og Group Hug # 1, Low Standards. I 2019 mottok han et ettårig arbeidsstipend fra Billedkunstneres vederlagsfond.

 

Autentiska bilder er en salgsutstilling, og står perioden 9. januar – 15. mars, 2020.

 

Som følge av de nye nasjonale retningslinjene for å hindre smitte av koronaviruset blir Kulturbadet Sandnessjøen stengt inntil videre og ingen forestillinger blir gjennomført.
_
_
_